Nu een woning kopen in Mooi Westenstein?

Kies dan de juiste hypotheek voor uw woning

Rabobank Drachten Friesland Oost is nauw betrokken bij het nieuwbouwproject Mooi Westenstein. Onze adviseurs weten welke financiële keuzes gemaakt moeten worden en helpen u graag op weg.

Nieuwbouw
Financieel adviseurs Frieda Vroom, Trientsje Leegstra en Jeroen Spoelstra  van de Rabobank gaan graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden met betrekking tot de aankoop van een woning in Mooi Westenstein. Deze adviseurs kennen dit nieuwbouwproject goed en hebben korte lijnen met de makelaars en projectontwikkelaar. Onze adviseurs begeleiden u van het eerste gesprek tot de overdracht van uw nieuwe (t)huis.

Online oriëntatie of kom langs
U kunt vrijblijvend bij ons langskomen om te laten uitrekenen wat u kunt lenen. Dit oriëntatiegesprek is kosteloos. U kunt zich ook online oriënteren via het Rabobank Hypotheekdossier. Via deze tool berekent u eenvoudig zelf hoeveel u kunt lenen en wat u daarvoor per maand betaalt.

Persoonlijk advies
Het is belangrijk dat u geen zorgen heeft rondom de betaalbaarheid van uw woonlasten. Niet nu, maar ook niet later als uw situatie mogelijk verandert door bijvoorbeeld het verliezen van een baan of wanneer u wilt stoppen met werken. We kijken daarom in een adviesgesprek verder dan dit moment. Voor dit adviesgesprek brengen we kosten in rekening.

Voorwaarden, tarieven en meer informatie
Bij het vergelijken van hypotheken zoekt u ongetwijfeld naar een hypotheek met een lage rente. Maar een hypotheek is méér dan hypotheekrente alleen. Zo is bijvoorbeeld de Rabobank-offerte bij nieuwbouw één jaar geldig en hanteren we op het bouwdepot een rente die even hoog is als de hypotheekrente. Kijk voor de voorwaarden, tarieven en meer informatie op www.rabobank.nl/hypotheken.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?
Maak dan een afspraak via telefoonnummer (0512) 58 77 77 of mail naar financieeladvies.dfo@rabobank.nl.