Wilt u wonen in Mooi Westenstein? Zo werkt het stap voor stap:

Heeft u interesse om te wonen in Mooi Westenstein? Meldt u dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat u belangstelling heeft voor de halfvrijstaande woningen van het project Mooi Westenstein. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook heeft u de mogelijkheid om alvast uw voorkeur voor een bouwnummer of type woning aan te geven. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail en kunt u in uw account via ‘Woonwensen’, uw wensen voor Mooi Westenstein kenbaar maken.

Zaterdag 8 september zijn we gestart met de verkoop van Mooi Westenstein. De verkoopinformatie, waaronder de prijslijst, koperskeuzelijst, technische omschrijving en verkooptekeningen zijn beschikbaar op de website en kunt u zich digitaal inschrijven voor de woning waar uw voorkeur naar uitgaat.

De inschrijving voor Mooi Westenstein vindt volledig digitaal plaats. U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de woningen waar uw voorkeur naar uitgaat, door in te loggen op uw eigen account. U krijgt het digitale inschrijfformulier dan direct in beeld.
De eerste inschrijving is gesloten. Heeft u interesse? Neem dan direct contact op met één van de makelaars.

Let op: dit is een ander formulier dan de enquête die u wellicht eerder heeft ingevuld. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals uw contactgegevens en uw eventuele partner, financiële gegevens zoals uw inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, uw spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Natuurlijk kunt u aangeven welke bouwnummer en type woning uw voorkeur hebben.

Wat doen we met uw gegevens?
Uw financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar uw inkomen. De hoogte van uw inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Wilt u alvast een oriënterend financieringsgesprek inplannen? De Rabobank is één van de mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als u dit wenst kunnen we uw gegevens direct verwijderd worden door een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl of info@vanderschaafschievink.nl.

Inschrijfperiode en aanpassingen
Tijdens de inschrijfperiode, van zaterdag 8 september 10:00 uur tot woensdag 19 september 12:00 uur, kunt u uw digitale inschrijving nog aanpassen. Vergeet dan niet uw aanpassing digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. U krijgt per e-mail een bevestiging van uw aanpassing. Heeft u geen bevestiging ontvangen, dan bent u niet ingeschreven.

Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt én u een bevestiging heeft ontvangen.

Op donderdag 20 september zijn de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar.

Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting.
Is uw favoriete woning aan u toegewezen, dan wordt u op donderdagmiddag 20 september gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Vanaf dit moment heeft u een optie op een woning. Een optie is voor een periode van 2 weken. Is uw favoriete woning niet aan uw toegewezen, dan krijgt u (later in de week) een e-mail of wordt u gebeld en komt u op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan zult u bericht ontvangen van de makelaar met de vraag of u alsnog een optie wilt nemen op de woning.

Op donderdag 20 september zijn de woningen toegewezen aan de belangstellenden. Heeft u de inschrijving gemist of bent u juist net bekend met de woningen van Mooi Westenstein? U kunt zich nu direct aanmelden voor uw favoriete bouwnummer. Neem contact op met één van onderstaande nieuwbouwmakeaars voor een vrijblijvende afspraak. 

Verkoopinformatie

Marjan Miedema

Nieuwbouwmakelaar
Makelaardij Hoekstra Leeuwarden
Telefoon: 058 - 233 7 333
E-mail: nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
Facebook: Makelaardij Hoekstra

Douwe van der Schaaf

Nieuwbouwmakelaar
Van der Schaaf & Schievink
Telefoon: 0511 - 45 22 21
E-mail: info@vanderschaafschievink.nl
Facebook: Van der Schaaf & Schievink

Hulp nodig met uw hypotheek? De Rabobank helpt u graag verder!